<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?><rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
		>
<channel>
	<title>Komentarze do: TheOnlineBrokerage.com &#8211; domenowy scam</title>
	<atom:link href="http://iname.pl/2009/01/theonlinebrokerage-com-domenowy-scam/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://iname.pl/2009/01/theonlinebrokerage-com-domenowy-scam/</link>
	<description>Rynek Domen Internetowych</description>
	<lastBuildDate>Fri, 16 Dec 2011 15:47:49 +0000</lastBuildDate>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.3.1</generator>
	<item>
		<title>Autor: domenki</title>
		<link>http://iname.pl/2009/01/theonlinebrokerage-com-domenowy-scam/comment-page-1/#comment-35</link>
		<dc:creator>domenki</dc:creator>
		<pubDate>Mon, 03 Aug 2009 19:18:39 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://iname.pl/bezpieczestwo/theonlinebrokeragecom-domenowy-scam/#comment-35</guid>
		<description>Miałem to samo, choć nie pamiętam, czy od tego samego scammera... Kiepska domena postawiona w sedo.com i oferta kupna, jednak tylko po wcześniejszej, płatnej wycenie...</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Miałem to samo, choć nie pamiętam, czy od tego samego scammera&#8230; Kiepska domena postawiona w sedo.com i oferta kupna, jednak tylko po wcześniejszej, płatnej wycenie&#8230;</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Autor: Paweł</title>
		<link>http://iname.pl/2009/01/theonlinebrokerage-com-domenowy-scam/comment-page-1/#comment-6</link>
		<dc:creator>Paweł</dc:creator>
		<pubDate>Wed, 01 Jul 2009 13:59:31 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://iname.pl/bezpieczestwo/theonlinebrokeragecom-domenowy-scam/#comment-6</guid>
		<description>Również padłem ofiarą tego procederu, tych samych cwaniaków. Alex Wargacki TheOnlineBrokerage.com</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Również padłem ofiarą tego procederu, tych samych cwaniaków. Alex Wargacki TheOnlineBrokerage.com</p>
]]></content:encoded>
	</item>
	<item>
		<title>Autor: Ma</title>
		<link>http://iname.pl/2009/01/theonlinebrokerage-com-domenowy-scam/comment-page-1/#comment-5</link>
		<dc:creator>Ma</dc:creator>
		<pubDate>Mon, 27 Apr 2009 11:35:19 +0000</pubDate>
		<guid isPermaLink="false">http://iname.pl/bezpieczestwo/theonlinebrokeragecom-domenowy-scam/#comment-5</guid>
		<description>Dzis takze otrzymalam od nich email. Dziekuje Ci za informacje, dzieki niej wiem jak do ich propozycji sie odniesc. Dzieki</description>
		<content:encoded><![CDATA[<p>Dzis takze otrzymalam od nich email. Dziekuje Ci za informacje, dzieki niej wiem jak do ich propozycji sie odniesc. Dzieki</p>
]]></content:encoded>
	</item>
</channel>
</rss>

